Wolt århus. Aarhus, Denmark Events & Things To Do

Tapas Århus

Wolt århus

Tapas kendetegnes ved at være små retter, som er nemme at dele. Stedet har ingen faste menuer, men til gengæld kan både forretter, hovedretter og desserter fås til rimelige priser i det elegant indrettede lokale, der har store vinduer ud mod gaden. Vi tolker det som et tegn på, at aarhusianerne vil have billig take-away i høj kvalitet, præcist som det vi leverer. Når du bestiller din pizza hos os, så er du garanteret en ekstraordinær sprød oplevelse. Altså vi nyder altid maden, om der bliver billeder eller ej, men denne gang var oplevelsen så god, at jeg ikke orkede at tage mere end et par billeder. Heldigvis viste det sig, at det var virkeligt lækkert og jeg tror, at jeg vil lade billederne tale for sig selv — restauranten er nemlig smuk og maden endnu smukkere — så hermed vores aftensmad med billeder, som er taget i den rækkefølge, som vi fik maden i.

Next

Opdateret liste: Her kan du få take

Wolt århus

Vi ser gerne, at der bliver holdt god afstand til hinanden, og alle tager deres forholdsregler, for at sikre de bedste forhold. Hvad er den bedste restaurant i Aarhus? Førstnævnte kombination står i 250 kr. Jeg har flere venner fra Roskilde som er rigtig glade for det. Stedet ligger i en gul hjørnebygning med store søjler foran døren, og restauranten er som regel fyldt af gæster med hang til et budgetvenlig måltid i uformelle rammer. Hvis du elsker takeaway mad lige så meget som mig, så kender du sikkert allerede til Wolt. Det var min spiseguide til Aarhus Phew, jeg håber, at du kan bruge denne spiseguide til Aarhus! Hvis du følger , så du vist ikke have undgået det her sted.

Next

Aftenens Menu

Wolt århus

Så jeg ved, at en dag får jeg taget mig sammen og får prøvet det — for det ser godt nok lækkert ud! Det her sted skulle selvfølgelig med i min spiseguide til Aarhus med nogle af de bedste restauranter i Aarhus! Fun fact: Vinbodegaen er indrettet i et tidligere værksted, hvilket tydeligt skinner igennem i den rå indretning med en stor kran i loftet. Du kan blandt andet få mad til døren fra Juliette, Oles Gård, Green Neighbours og Saichi Sushi. Man kan også få enkeltstående retter som også ser pænt lækre ud men det er helt sikkert morgenmaden og brunchen som jeg har prøvet indtil videre. Min spiseguide til Aarhus med de bedste restauranter i Aarhus Listen er stadig under opbygning, da jeg gerne vil tage ordentlige billeder af alle steder, som jeg besøger. Sushi ad libitum , Skolegade 27, 8000 Aarhus C Sushi er da dyrt, ikke? Er der appetit til mere, kan man udvide med to ekstra deleretter for 70 kr. Jeg har gemt din blog nu, så kommer til at følge med — glæder mig til mere, så dette var bare et lille tip — jeg kan se, at du har tænkt dig at lave flere opdateringer, så håber på lidt mere overskuelighed til din indlæg om Aarhus.

Next

TOASTiT

Wolt århus

Tapas i baggården , Klosterport 4B, 8000 Aarhus C Det kræver en vis ihærdighed at finde den lille vinbodega MasVino, der ligger godt gemt inde i en baggård i Klostergade. Gå ikke glip af de lune crunch rolls, der med et perfekt match af ris, frisk fisk og en sprød topping sidder lige i øjet. Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. Det er muligt at ringe og bestille på 23306079 og komme ned og hente maden, så vi kan ekspedere jer hurtigt. Listen er dog langt fra udtømmende, og på Århus Stiftstidende kan vi kun anbefale dig at tjekke dit sædvanlige favorit-sted ud. Jeg skulle selvfølgelig havde det her med i min spiseguide til Aarhus. Sørg for at gennemgå politikkerne for hvert websted, du besøger.

Next

TOASTiT

Wolt århus

Man får klokken og det er så godt. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well. Faktisk, så har jeg allerede bestilt den 4 gange på lidt under en måned, så ja, jeg kan vist godt lide den! Det er et nyere sted og jeg har kun været forbi til brunch og kaffe — men holy moly — dét er altså en skøn brunch, som både smuk og smagfuld. Fra vores restaurant i Mejlgade serverer vi derfor mad i høj kvalitet til små priser — både som take-away og som dine-in. Her går kvæget på store udearealer i frit terræn, og bliver passet efter alle kunstens regler. Adresse: Frederiksgade 83 8000 Aarhus C Læs også: Oishii Sushi Karma er rigtigt godt, men Karma er også dyrt, så derfor vælger jeg sommetider Oishii på de der hvor det er ikke behøver at være så fancy. Indretningen er skøn og det samme er maden.

Next

Wolt Partner Intro

Wolt århus

Indretningen er også skøn og så har americanoen vildt god — den giver et godt spark i røven — så den er perfekt tidligt på dagen. Ikke på den lille sushirestaurant A+ Siam Sushi i Skolegade, hvor man for 248 kr. . Adresse: Volden 28 8000 Aarhus C Læs også: Café Fika En klassiker hos mig, som jeg besøger flere gange om måneden. Vores restaurant i Mejlgade er ikke byens største, men vi arbejder hver dag på, at det skal være en af byens bedste! Jeg er vild med deres kolde nudler især når det er varmt som nu men deres ramen er hands down, den bedste som jeg vi nogensinde har.

Next

Arbejde som courier/udbringer for Wolt : Denmark

Wolt århus

Så er der rigtig gode nyheder her. Man sammensætter sin egen morgenmad menukortet er større om lørdagen og alle komponenterne er intet mindre end fantastiske. København og omegn Brøndby, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Greve, Hvidovre, Industriens Hus Rådhuspladsen , Kastrup, Rødovre Jyllingevej , Solrød, Taastrup, Valby, Vallensbæk og Østerbro. Foruden vores aften-menu har vi også på menuen. Burgerne har en god grillsmag og pomfritterne er dækket af parmasan. Adresse: Guldsmedgade 30 8000 Aarhus C Læs også: Møf Har spist her et par gange de seneste måneder — og det er bare godt! Wolt begynder nemlig fra i dag den 20.

Next

Wolt Partner Intro

Wolt århus

Som I måske ved, så har jeg fået et lille country hjerte efter mit ophold i Texas og Louisiana — og under et besøg hos Memphis Roadhouse, så ryger jeg bare lige tilbage. Alle retter serveres som delemad, og man kan blandt andet få varmen med lammeskank med kartoffel og pistacienødder, butternut-græskar med salvie og røget smørfisk med creme fraiche og sprøde papadum-chips. Andreas fik million-bøf og spiste den hurtigt op — og konstaterede ligeså hurtigt, at der var plads til en pandekage, så det blev også bestilt. Tilsvarende får den nye bruger 25 kroner at købe mad og levering for. Der er rigelig ost til det hele og det kan man ikke klage over! Er du ved din computer er hjemmesiden også utrolig nem at arbejde med. Fra tid til anden kan man finde særlige promoveringer som er specielt lavet i samarbejde med Wolt, som kan give en højere rabat for nye brugere. Start for eksempel med lufttørret nakkefilet til forret efterfulgt af en hovedret bestående af pasta med oksehaleragout og en æbletærte med citron til dessert.

Next