Visma flyt ressursstyring. Apper

Løst: Påminnelser

Visma flyt ressursstyring

For deg som bruker Total Årsoppgjør. Ressursstyring Web Med Visma Enterprise Ressursstyring får dine medarbeidere tilgang til egen webside for oversikt og oppdatering av arbeidsplanen. Hei Kåre Henning, Gå til Personer - Ansattsøk- søk opp en av de ansatte som ikke får e-post og gå til fanen Timefangst. Finn nyheter, nyttige brukertips, still spørsmål i diskusjonsforum og last ned siste versjon. Vaktboken kan også konfigueres slik at avdelinger med nært samarbeid, har tilgang til hverandres vaktbøker. Les siste nytt om løsningen og våre brukertips. Beklager, dette området er lukket Dette Community-området er kun tilgjengelige for kunder av løsningen.

Next

Løst: Påminnelser

Visma flyt ressursstyring

Trenger du hjelp med Visma Document Center? For deg som bruker Visma Byrå. Ansatte vil til enhver tid ha oversikt over egne vakter, også hvilken avdeling vakten er på. Velg E-post der og trykk på Lagre-knappen nederst på siden. Velkommen til Community for Visma sine tjenester innenfor purring og inkasso. Hold deg oppdatert på siste nytt og relevante kurs. Her finner du informasjonen du trenger. .

Next

Visma Flyt Ressursstyring

Visma flyt ressursstyring

Her finner du det du trenger av nyheter, brukertips og kan spørre om råd. Mvh, Runa Heggemsli Support Visma Tid, Visma Flyt Timeplan og Visma Flyt Ressursstyring. Visma Tid Timeregistrering Visma Flyt Timeplan Timeplanlegging Visma Flyt Ressursstyring Tids-og ressursstyring Visma Descartes Revisjonsprogram Visma. Brukerveiledninger for daTax For deg som jobber i Mamut One Office eller Enterprise. Område for deg som bruker Visma Sign i stedet for å signere dokumenter på papir, slik at du kan holde deg oppdatert. Vårt hjelpemiddel for avstemming av regnskapets balansekonti og utvalgte resultatkonti. Nedenfor finner du snarveier til support for noen av våre løsninger:.

Next

Rapport

Visma flyt ressursstyring

Her kan du se og registrere vakter som skal dekkes opp med vikar. Les siste nytt om Visma Rapportering og Analyse her. Ansatte som ønsker ekstravakter legger seg til i en egen «kandidatliste» og løsningen vil vise hvem som er tilgjengelig det aktuelle tidspunktet. Besøk ditt Community: Har du spørsmål om hvordan logge inn og passord? Ved hjelp av Visma Flyt Ressursstyring tidligere minVakt kan din kommune oppnå store besparelser ved å digitalisere og automatisere arbeidsprosesser. Med denne løsningen kan du skreddersy arbeidsplaner og turnus for din virksomhet. For deg som jobber i Visma Omsorg HsPro, vår løsning for helsestasjoner. Diskuter og bli oppdatert på nyheter om Visma Tid minTimeliste.

Next

Visma Flyt

Visma flyt ressursstyring

Nyheter og diskusjonsforum for deg som bruker løsningen Visma Flyt Ressursstyring minVakt. My Mamut Administrasjon av kundeforhold Visma Innkjøpsportal Ferdigforhandlede innkjøpsavtaler Visma Proceedo Løsning for innkjøpsprosessen Visma TendSign Verktøy for gjennomføring av anbud. For deg som jobber med vår skybaserte rekrutteringsløsning EasyCruit. Velkommen til Community for Fakturaservice. Her finner du blant annet relevante nyheter, brukertips og diskusjoner.

Next

Visma Flyt Ressursstyring

Visma flyt ressursstyring

Effektiv arbeidsplanlegging for virksomheter med turnus Visma Flyt Ressursstyring gir deg bedre kontroll på ressursplanleggingen. Appene gjør også vaktbytte lettere ettersom beskjeder kan sendes direkte mellom medarbeidere. Mvh, Runa Heggemsli Support Visma Tid, Visma Flyt Ressursstyring og Visma Flyt Timeplan Hei Wenche, Vi har dessverre ikke en slik rapport. Løsningen er brukervennlig og det er enkelt å komme i gang. Super med brukermeldinger er en hjelpemodul for administratorer som gjør at de ansatte kan sende inn spørsmål via supportmenyen til sine superbrukere. For deg som jobber med vårt arkivsystem for elektronisk arkivering i sikker sone og Digital Post. Løsningen har funksjonaliteten din virksomhet trenger for korrekt håndtering av arbeidstid og lønn.

Next