Vinsjan på kaia tekst. Heimfesting: «Vinsjan på kaia» (PP)

OnklP fremførte «Vinsjan på kaia» med ny tekst:

Vinsjan på kaia tekst

Den siste sjømann har mønstra av Våare ære og makt fann ei fuktig grav Og du fann en kontorist fra Steinkjer Ref. » Det innbyr til å dikte videre på hvordan jenta har det, kanskje opplever hun mye vondt hjemme. Sårt hev eg sakna heimen ei tid: difor er han no so kjær og so blid. Hun ser lei seg ut, el­ler til og med engs­te­lig og redd. De ble kåret til Årets Spellemann under Spellemannprisen 1996. De direkte spørsmålene om man er redd for å gå hjem, eller opplever overgrep, peker mot en avsender som kjenner til de problemene mange sliter med.

Next

Dde

Vinsjan på kaia tekst

Videre får vi vite at tjenesten er gratis, slik at det er lett å ta kontakt. » En vik­tig fak­tor er at det er gra­tis å rin­ge. Dermed blir kanskje budskapet sterkere; det angår både «deg» og «du som tror at noen har det sånn. Han har tatt vår låt, tatt vekk boogien, laget fin popmusikk av det. Et dust lys kommer inn fra høyre og skaper dybde i rommet, sammen med veggen i perspektv. . Æ frisert mæ på håret, kjøpt mæ nye sko og investert i klær som e på moten no Clerasil i ansiktet, Gillette aftershave og godlukt under arman som virkelig reiv Du spandert på oss drosje, æ tok mæ sjøl en dram Du låg innte brøstet mett før vi hadd komme fram Du strauk mæ over håret og kyssa mæ på munn’ Æ fatta itj ka som foregikk, men skjønt det hadd en grunn Æ spurt forsiktig da du hadd spandert taxi’n Du sa: Det e rompa di som e så sexy Rompa mi - Du e så glad i rompa mi Æ pumpe jern for å få kroppen sunn Æ grille mæ i solarium Rompa mi - Du e så glad i rompa mi Det einaste du e interessert i - e rompa mi Æ lånt mæ tjukke bøker og lest te æ stupt om store filosofa og folk som tenke glupt Fikk billetta te operan og klassisk ballett Æ gikk på konsert med en strykekvartett Æ tok et luksus kokkekurs, vart skikkelig gourme Kjeller’n fylt æ opp med Liebfraumilch og Cabernet Æ diska opp og prøvd å få dæ lykkelig og mett Du sa at det va rompa mi som hva hovedrett Æ snakka kunst og litteratur Du sa: Det e rompa di som e kultur Rompa mi - Du e så glad i rompa mi Æ pumpe jern for å få kroppen sunn Æ grille mæ i solarium Rompa mi - Du e så glad i rompa mi Det einaste du e interessert i - e rompa mi Ka hva ho interessert i? Og seinar med i livet så vart det kamp og bønn Om mat og klea, hus og heim og skattetrekk og lønn Det e itjnå som kjem tå sæ sjøl Og prisan dem va altfor høg og tariffan for låg Æ trudd på Stortinget og på snakk heilt innte æ såg: Ref.

Next

D.D.E.

Vinsjan på kaia tekst

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til? Vi må derfor tro at det når mange lesere. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende , men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne. Det er alltid en av de låtene som blir trukket frem når man snakker om D. Re­kla­men er enkelt bygd opp, med et rolig bilde og få tekstelementer. Lene Nystrøm klinket til med «Rompa mi» og det falt virkelig i smak hos Bjarne. Det er en utrolig vakker sang med tilhørende fin tekst. Bjarne forteller videre at «Rai Rai» er en låt D.

Next

OnklP fremførte «Vinsjan på kaia» med ny tekst:

Vinsjan på kaia tekst

» Målgruppa for annonsen er ungdom, og både bilde og tekst er tilpasset dette. Jen­ta er sen­trum i re­kla­men sam­men med en oran­sje tekst­boks, der telefonnummeret står. Det var en god og verdig versjon av en fin sang, sier Brøndbo. Det gjelder både bildet og teksten i tekstbåndet. Alt han har holdt på med er hentet fra det grunnfjellet.

Next

OnklP fremførte «Vinsjan på kaia» med ny tekst:

Vinsjan på kaia tekst

Å-å-å, rompa di ahaha Å-å-å, rompa di Det e trivelig Å-å-å, rompa di Æ har da både hode, skulder, kne og tå, så koffer e det rompa mi som du ska klå på? Vi leg­ger med en gang mer­ke til at ho­ved­per­so­nen ikke har det bra. Vida hev eg flutt og fare ikring, aldri såg eg slike hyggelege ting. Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Eventuelle underleverandører er da underlagt databehandleravtaler og får ikke bruke dataene til annet enn å levere tjenesten vi har bestilt av dem. Når man har solgt 35 millioner plater og vært litt tegneseriefigur og alle tror du er dum og enkel i hodet … De harde faktaene er at Lene er den største stjerna her. Han har bygget om låta her og der. Ja, det skyt ikkje fram so det dunar, - som no ingen kann undrast uppå; men det munar då jamt, ja, det munar, so det stundom er hugnad å sjå.

Next

PÅ LYRICS by D.D.E.: Tekst: Idar Lind Melodi:...

Vinsjan på kaia tekst

Jeg tror den er sinnssykt mye bedre enn det jeg satt igjen med etter å ha hørt den én gang. Lat koma kvat som kann, eg møter som ein mann, og aldri fer eg ut or landet. Reklamen må derfor sies å være vel­lyk­ket og godt eg­net når man vur­de­rer me­di­um og mål­grup­pe. Og trådane blir trekte frå det radikale musikkteatret rundt 1970 og fram til notidas livskraftige spelaktivitet landet over. Vi fulgte sendingen i takt med programmet med videoer av alle opptredenene og hva Bjarne Brøndbo synes om versjonene. Han fremførte en kristiansandsk versjon av D.

Next