Telenor e post oppsett. Eksperthjelp: Slik setter du opp en ny e

Konfigurere e

Telenor e post oppsett

Forsøk å slette et par meldinger fra dersom du mistenker at dette kan være tilfelle. Kontakt leverandøren av ditt e-postprogram dersom du trenger hjelp til å finne frem. Om dere ikke har dette har ikke Telenor denne informasjonen og kan heller ikke fremskaffe det på deres bedrifts vegne. Du kan velge en Exchange ActiveSync-konto eller en Internett-e-post-konto. Du finner informasjon om det på linken nedenfor. Vanligvis er serveradressen for innkommende e-post i formatet mail.

Next

Oppsett mobil

Telenor e post oppsett

Dette kan være alt fra feil passord dersom du ikke får logget inn, til at e-post kontoen er deaktivert eller slettet. Ønsker du å være tryggere i fremtiden? Skriv inn hele din epostadresse og ditt passord. Åpne programmet og trykk på tannhjulet nede til venstre. Oppsettet for andre Samsung-enheter er tilnærmet identisk. Dersom det ikke er du som administrerer domenet som epost-adressen din ligger under, må du ta kontakt med systemansvarlig for å få tildelt brukernavn og passord. Hvordan leser jeg epost med Samsung Galaxy Android? Appen for e-post på din smarttelefon kan kobles opp mot en eller flere mailkontoer du har.

Next

Løs problemer med e

Telenor e post oppsett

Du kan selv velge om du ønsker å legge til kun en konto, eller om du ønsker å bruke appen til å sende og motta mail fra flere ulike kontoer. . Hvordan du legger inn den ovenstående informasjonen, avhenger av hvilket epost-program du bruker. Slik setter du opp en ny e-post på Android. Du kan legge til den og mange andre e-postkontoer i E-post og Kalender-programmene for å begynne å sende og motta e-post, samt opprette og administrere hendelser.

Next

Hjelp: Oppsett for epost hos oss

Telenor e post oppsett

Samsung Galaxy er navnet på en serie mobiltelefoner og nettbrett fra Samsung, bl. Deretter må det nye oppsettet legges inn. De fleste e-postkontoer krever ingen endringer i disse alternativene. Se oppsett for dette i feltet over. Dersom du ikke får løst problemet kan løsningen være å legge til e-postkontoen på nytt. Vi har funnet N sikkerhetsbrudd på denne e-postadressen. Utseende kan derimot variere fra program til program.

Next

Slik setter du opp en e

Telenor e post oppsett

Dessverre vet vi at hvis din innloggingsinformasjon skulle bli lekket, kan det gå lang tid før du oppdager det. E-postsjekken gir beskjed om sikkerhetsbrudd dersom vi finner din e-postadresse på steder den ikke burde være. Manuelt oppsett av mobil Har du kjøpt iPhone med Telenor-abonnement, skal denne allerede være satt opp med nødvendige innstillinger. Dersom det fungerer, må du få sjekket mobilen din hos en forhandler. Legg til kontoene du har slik at du kan lese, skrive og sende e-post rett fra mobilen. Dersom problemet gjelder for all innkommende mail, er det sannsynlig at innstillingene for innkommende server må endres. Innstillingene for dette vil variere fra merke og telefonmodell, sjekk derfor brukermanualen for din telefon.

Next

Hjelp: Oppsett for epost hos oss

Telenor e post oppsett

I morgen MÅ en person i deres bedrift gjøre følgende for å kunne ta i bruk Office365 fra Telenor Siden dere ikke har domene nettadresse administrert av Telenor må du i morgen 07. Når knappen Avansert kommer, trykker du på den. Alt innhold er flyttet over, men lokalt lagrede e-postfiler. Hvis du har brukt e-postappen før, velger du innstillinger og deretter Behandle kontoer nederst i navigasjonsruten til venstre. Du kan nå også logge deg inn på e-post og Mine sider direkte fra mobilen eller nettbrettet ditt. Hvis du ikke vet hvilken du skal velge, ta kontakt med Internett-leverandøren.

Next