Rasmus paludans bror. Bror advarer: Stem ikke p책 Rasmus Paludan

Bror advarer: Stem ikke p책 Rasmus Paludan

Rasmus paludans bror

Dette afsindige billede af Danmark har resulteret i en ligeså afsindig politisk platform. I den pågældende video laver Paludan en kobling mellem afrikanere og lav intelligens. Ukendte gerningsmænd havde knust en rude og kastet en tændt pulverslukker ind på kontoret. I den omtalte video tager Martin Paludan afstand fra sin brors politiske holdninger: - Min opfordring til dig, der har siddet og set det her, er at du i stedet for at stemme min bror i Folketinget — altså stemme en mand ind som ganske vist er god til at få sine budskaber hørt, men som ikke er god til at samarbejde, ikke er god til at lytte — stemmer på et af de store partier, der allerede i en årrække har arbejdet benhårdt for en konsekvent og hård udlændingepolitik, siger han. Forbud mod islam Paludan mener, at islam skal være forbudt i Danmark, og et forbud er også en del af Stram Kurs' politiske program. Paludan er medlem af bestyrelsen i og advokat for foreningen For Frihed.

Next

Martin Paludan

Rasmus paludans bror

Paludan fik besked på at forlade området og måtte flygte fra kasteskyts og trusler om vold. Min bror han er en klog mand, det er der mange der synes. Den er det ideal, vi skal holde højt, når kagen bogstaveligt talt brænder på. I videoen, som du kan se i bunden af artiklen, starter han med at sige, at han gerne vil snakke lidt om sin bror, før folk stemmer ham ind i Folketinget. Og jeg oplever, at der er sket en forandring. Stram Kurs Paludan har väckt uppmärksamhet med sina demonstrationer och arrangemang, ofta i invandrartäta områden, som filmats och spridits på.

Next

Martin Paludan

Rasmus paludans bror

Han er sikkert blot en opmærksomhedssøgende tumling. Allerede inden valget var udskrevet, blev hans bror også en del af valgkampen. I 2019 blev han for overtrædelse af § 266 b, også kendt som. Rasmus Paludan blev i april 2019 dømt for racisme. Han ved godt, at man ikke bare kan tage en hel befolkningsgruppe og sende hjem, uanset hvor meget man har lyst til det.

Next

Rasmus Paludans søster har droppet kontakten

Rasmus paludans bror

Mød ham med argumenter - ikke med vold. Da jeg første gang kommenterede min bror, gjorde jeg det faktisk, fordi der var folk, der antydede, at det var okay, hvis han fik nogle tæsk. Bonnichsen og Jensen vurderede også, at Paludan med sine aktiviteter medvirkede til at øge den samlede mod Danmarks befolkning. Når du synes, at den person er den største idiot, du i dit liv har mødt. Demonstrationer med Stram Kurs Paludan i færd med at afbrænde en koran under politibeskyttelse på i 2019 Paludan blev i løbet af 2018 et ved at afholde en række kontroversielle demonstrationer og uploade videoer af dem til webportalen. Martin Paludan fortæller blandt andet, at han har en klog bror, men at de ikke er enige i politik.

Next

Adam Holm: Der er ingen synderlig forskel på Rasmus Paludan og Martin Henriksen

Rasmus paludans bror

Paludan blev af partiet opstillet som kandidat til den 28. Lillebror Martin, der er opvokset i Nordsjælland med storebror Rasmus Paludan og storesøster Tine Paludan, optræder rolig og fattet i videoen, hvor han tager afstand til sin bror. »Min opfordring er, at i stedet for at stemme min bror i Folketinget - en mand, som er god til at få sine budskaber hørt, men som ikke er god til at samarbejde - så stem i stedet på de store partier, der i en årrække har arbejdet benhårdt for en konsekvent og hård udlændingepolitik. Jørgen Albæk Jensen, der er professor i jura på , har vurderet et forbud mod islam til at stride imod omtalte paragraf, og juraprofessor Jens Elo Rytter har vurderet, at man potentielt kan forbyde , men ikke en hel religion. Frygter for hans sikkerhed - Frygter du nogensinde for hans sikkerhed? Han har även företrätt konstnären , som dömts för och misshandel. Jeg kender min bror og hans holdninger og menneskesyn, og jeg kan drage paralleller til de mange samtaler, vi har haft i vores voksne liv, så jeg synes, jeg kan belyse de ting, han går ud og siger. I november 2016 blev Paludan udpeget som medlem af.

Next

Paludans bror deler opsigtsvækkende video: Stem ikke på Rasmus

Rasmus paludans bror

Det har vi så hjulpet ham med, siger Alex Sabour. I den forgangne uge , men nu tager den islamkritiske partileders far altså også bladet fra munden og giver sit besyv med i debatten omkring sin søn. I 2017 var Paludan udpeget til at forsvare en 42-årig nordjysk mand, der som den første i 46 år stod anklaget for , efter at han havde afbrændt et eksemplar af Koranen i sin have og offentliggjort en video af handlingen på Facebook. With the emergence of the digital revolution, Rasmus innovated an online-only solution combining the benefits of traditional liquidation techniques and the efficiency and affordability of digital solutions. Paludan begyndte i 2001 at læse og blev i 2008 fra. Today, Rasmus is a market leader in internet-only event-based auctions honoring its legacy of innovation and continuing its tradition of high-quality service.

Next

Paludans bror advarer i ny video: Stem ikke på Rasmus

Rasmus paludans bror

Min søn havde været ude for en ulykke. Fallet lades ner efter valde att ta bort lagen om hädelse i juni 2017. Martin Paludan har lagt en vidoe på Yuotube, hvor han advarer mod, at man stemmer på hans bror. Abonnement Martin Paludan: Min brors menneskesyn hører ikke hjemme i Danmark Gennem sine videoer er min bror, Rasmus Paludan, lykkedes med at gøre en rådden luns af dagens Danmark til hele fortællingen om vores land anno 2019. I løbet af studietiden arbejdede han for i 2004 og var året efter i praktik hos chefanklageren for i. I december 2019 blev Paludan placeret som nummer 18 på s liste over årets meningsdannere.

Next

Rasmus Paludans søster har droppet kontakten

Rasmus paludans bror

Men det hjalp måske, at der stod 20 betjente. Herefter siger han, at Rasmus Paludan aldrig vil kunne overholde de løfter, som han giver sine vælgere. Foruden aviser blandede flere sig også i debatten. Han endte dog som bekendt med at overleve og siden gennemførte han også jurastudiet og fik senere bestalling som advokat. I det her tilfælde er det folk med muslimsk baggrund, som har følt sig vrede, såret og bange for min brors ytringer,« siger Martin Paludan og fortsætter: »Men det er da klart, at det også påvirker mig følelsesmæssigt, at min bror siger de her ting. Det er i strid med racismeparagraffen i straffeloven, paragraf 266 b, og det kostede ham 14 dages betinget fængsel. Partiets mærkesager tæller et forbud mod og udvisning af op til en halv million ikkevestlige borgere.

Next