Pynt til konfirmasjon. Konfirmasjon, Konfirmasjonstaler, konfirmasjonssanger, tips og råd

Huskeliste til konfirmasjon! Tips og ideer for en flott..

Pynt til konfirmasjon

Et godt tips for å lykkes med pynt til konfirmasjon er å planlegge god tid i forveien - bli enig om fargevalg, pynt og dekorasjoner og sette opp en liste. Hvite roseblader i konjakkglass som jeg snur opp ned og brukes som lysestaker. Du vil finne eksempler på både formelle invitasjoner og mer hverdagslig tekst. De er flotte til for eksempel bryllup, barnedåp, konfirmasjon og babyshower, men kan selvsagt benyttes til alle mulige anledninger. De varmeste hilsner, Fornavn Invitasjon konfirmasjon — Eksempel 8 Søndag den 7. Er budsjettet stramt, kan du gjerne mikse serviser, enten egne eller lånte.

Next

Pynt til konfirmasjon: 3 stiler, 3 prisklasser

Pynt til konfirmasjon

Det er greit å sette opp en gjesteliste slik at dere får et cirka tall på antall gjester. Pynt som henger fra taket er med å på lage en helhet, og er en fin måte å hente inn det fargetemaet dere har valgt av konfirmasjonspynt. Lysestaken er produsert i keramikk, og har en sølvblankt finish - leter du etter elegante og dekorative lysestaker i sølv til selskap, er disse helt supre til selskapsbordet! Foto: snuppedupp, elsiemor, tonjeland Buketten bindes sammen med bordkort og silkebånd. Lag enkle og flotte lysholdere til festbordet. En candybar er garantert noe både gjestene og konfirmanten vil sette pris på! Ønsker dere å spørre familie og venner etter hjelp med forberedelsene til konfirmasjonen og på selve konfirmasjonsdagen? Et flott pyntet bord er med på å gjøre dagen ekstra spesiell.

Next

Slik pynter du et vakkert konfirmasjonsbord

Pynt til konfirmasjon

Vi har også sorte kopper og servietter, og du finner mange tilbehørseffekter med gull i seg. Disse cupcake wrapperne vil gjøre det enkelt å servere cupcakes som både. Disse er med kantestriper i sølv metallic, hvor selve wrapperen er hvit. Om du får venner til å bake er det mange som tilbyr å betale materialkostnadene de har med kaken, men gjør det om føles naturlig. Bestilte godt vær i god tid før konfirmasjonen, 15 grader og sol Værgudene fikset 18 grader og sol og vi var kjempefornøyde. Ta opp igjen blomster-temaet i bordkortene, og lag små buketter til hver kuvert. Perfekte dekortallerkener i papp, som gjerne ligger over en annen større og mørkere papptallerken.

Next

Konfirmasjon pynt

Pynt til konfirmasjon

Perfekt som en ekstra fin dekor til rustikk bryllup Superfin ballong som gjerne blir å se på mange av bildene fra dagen Hva med å ta den med på et av fotografbildene? Det kan være morsomt med uventede innslag på festbordet. Konfirmasjonen finner sted i Tromsø domkirke, søndag 7. Dere må huske å ordne kaker til konfirmasjonen. Konfirmasjonsweb har også egen hvor man kan bestille bordpynt, bordkort, servietter, gaver, selskapskjoler, smykker m. Pynt med blomster, ofte en grei pris og veldig dekorativt. Bestill ferdige dekorasjoner Vi har et stort utvalg av borddekorasjoner som passer til konfirmasjon.

Next

Pynt til konfirmasjon: 3 stiler, 3 prisklasser

Pynt til konfirmasjon

Lag en liste over hva dere skal skaffe og lag gjerne et lite budsjett i forkant. Det vil si at når du legger en serviett i en bestemt farge i handlekurven, vil du få opp forslag til lys i samme farge, og omvendt. Pyntet med lyslykter på koldtbordet. Vår anbefaling er derfor å snakke med familie, venner, kolleger og andre det skulle være passende å prate med det om, for å finne det perfekte lokalet for konfirmasjonen. Kanskje til og med noen som skal opp på veggen. .

Next

Pynt til konfirmasjon: 3 stiler, 3 prisklasser

Pynt til konfirmasjon

Spør familien og venner om hjelp. Foto: snuppedupp, elsiemor, tonjeland Prikken over i´en er en liten gren eucalyptus med brudeslør på hver skål. I pakken er det 6 stk papptallerkener i gull Vi har også rød løper til fest Glinsende sølvtallerkener i papp De måler ca. Kubbelys brenner lenge og er et fint alternativ til kronelys. Konfirmasjonen er et overgangsritual fra barn til voksen, og en dag der konfirmanten skal få lov til å være midtpunkt for oppmerksomheten.

Next

Slik pynter du et vakkert konfirmasjonsbord

Pynt til konfirmasjon

De mest egnede blå blomstene er blå hortensia og ridderspore delphinium. Her er 3 konfirmasjonsbord i ulike stiler og prisklasser. Hvor mange gjester som inviteres er opp til den enkelte familie, men det er vanlig å invitere eventuelle faddere fra dåpen i tillegg til familien. Velger gjerne blomster som vi har i vårt 3 for 2 sortiment får du mye for pengene. Er det en gutt er det ofte dress som blir brukt. Finn frem bilder av konfirmanten og andre minner - som de første skoene, noen babyklær som ble brukt av konfirmanten eller lignende og bland nytt med gammelt. Ikea har også mange rimelige skåler som fint kan kombineres med eget servise.

Next

Tusen Ting: Pynte til konfirmasjon for en gutt...

Pynt til konfirmasjon

Bare se på disse nydelige bordkortene, er de ikke fantastiske? Kan dermed like gjerne benyttes i dåp eller konfirmasjon som til gjestebok i bryllup. Ønsker du å pynte med noe feststemt, nytt og spennende, så bruk tassels. Det er også lurt å få noen til å hjelpe til under selve selskapet med servering og notering av hvem som gir hvilke gaver. Du pynter et eget bord med en dekorativ duk og setter frem skåler eller krukker med søtsaker — gjerne også popcorn eller annen salt snacks. Her får du sanger som er ferdigskrevne.

Next