Ny græsplæne. Ny græsplæne. Etablering af ny græsplæner med stennedlægningsfræser.

Anlæg eller så en ny græsplæne

Ny græsplæne

Derved sparer vi vist det halve. Så efter med samme type frø som plænens oprindelige blanding. Når det gælder såning af græs, skal du fordele græsfrøene i et jævnt lag. Det kan du få at vide, ved at ringe eller skrive til os, så laver vi et tilbud og gør dine drømme til virkelighed! Græsfrøene vil dog spire lidt langsommere, fordi jorden stadig er kold, og du skal være indstillet på at vande senere på foråret og om sommeren, hvis jorden tørrer ud på grund af mangel på regn. Med en grubning løsnes undergrunden ned i ca. Haverne skulle ligne en romantisk udgave af naturen med store beplantninger og skovbryn adskilt af store grønne plæner.

Next

Pris for anlæg af ny græsplæne

Ny græsplæne

Det er ikke helt ligegyldigt, hvornår man vælger at give sin græsplæne en omgang plænedressing. Jordtemperaturen skal være 7-8 grader før det sker, og det skal være 6-8 cm højt, før du må slå det. Det er derfor ikke nødvendigt at vande plænen. Græsplæne med blomstereng Det kan sagtens lade sig gøre at have en fin græsplæne uden at gøde overhovedet. Hvornår lægger man topdressing ud? Skal plænen fx være robust, så den kan tåle vild leg og fodbold, eller drømmer du om en fin og sirlig plæne uden mos, kløver og bellis? Dels skærer den græssets udløbere over — hvad der får græsset til at blive tættere, fordi det straks danner nye udløbere. Og husk, at man ikke skal skubbe jorden frem og tilbage hele tiden. Vi mener, at det at bestille , , , , , , eller en hvilken som helst anden serviceydelse, skal være nemt og gennemskueligt.

Next

Græsplæne

Ny græsplæne

Hvis tilbuddet virker interessant kommer vi ud og besigtiger opgaven, hvorefter de sidste detaljer rettes til. Man kan godt nå at blive lidt utålmodig, mens man venter på, at græsset skal spire. For at få plænen helt plan kan du evt. Har man nok at se til i hverdagen og skal det bare være nemt, så er topdressing i bigbag helt sikkert den rigtige løsning. Bland frøene grundigt for at få en jævn fordeling af store og små frø. En sådan løsning kræver selvfølgelig en æstetisk overvejelse og klæder ikke nødvendigvis alle haver.

Next

Ny græsplæne. Etablering af ny græsplæner med stennedlægningsfræser.

Ny græsplæne

Skal plænen være en blomstereng eller en golfgreen? Så de nye græsfrø Det kan være en god ide at sprede lidt efter topdressing er spredt ud. Fjern alle ukrudtsplanter og deres rødder Den grønne græsplæne behøver ikke at være total ukrudtfri for at være smuk som samlende element i park og have. Ofte kan det være en fordel først at gå det hele igennem med en skovl og få rettet arealet af i grove træk. Større projekter betales delvist forud. Det kan fås online, havecentre, planteskoler og lignende butikker. Vi ser frem til at pleje din græsplæne. Vi har erfaret, at forarbejdet kræver en god del tålmodighed for at kunne opnå det helt perfekte resultat.

Next

Ny græsplæne? Rullegræs eller såning med græsfrø?

Ny græsplæne

Lader du græsset gro i efteråret, så det er langt, inden vinteren sætter ind, har mosset sværere ved at brede sig. Det afrevne mos kan kommes i kompostbunken eller bruges som jorddække. Tilbage er der kun at nyde din græsplæne og håbe at den ikke bliver invaderet af muldvarpeskud eller lignende. Skal græsplænen sås, giver det dig en del muligheder for at vælge en græsfrøblanding der passer lige til jeres have. I en tæt plæne har ukrudt sværere ved at finde plads. Ellers kan det tage endnu længere tid.

Next

Ny græsplæne? Rullegræs eller såning med græsfrø?

Ny græsplæne

Hvis der kun ligger et tyndt lag blade på plænen, behøver du ikke at rive dem sammen, men du kan evt. Der er selvfølgelig fordele og ulemper ved de to metoder. Det første trin er så afgjort det hårdeste, mens de to sidste ikke kræver meget mere end hvad der kan nås på en eftermiddag. Græsfrø Begynd med at beregne, hvor meget græsfrø, der skal bruges. Det skal du gøre af hensyn til plænens udseende, men også for at gøre det lettere at slå græsset med plæneklipperen. Klip plænen helt kort Indstil plæneklipperen på laveste klippehøjde, så græsset bliver så kort som muligt.

Next

Anlæg eller så en ny græsplæne

Ny græsplæne

Græssåning er ikke svært og langt billigere end af købe græs der skal rulles ud. Er jorden meget tør, skal du vande den grundigt igennem, inden din græssåning. Græs har det bedst ved omkring 7 på pH-skalaen. Forår: Sådan passer du plænen Riv dødt materiale sammen Start med at rive alt det døde materiale på plænen sammen, så der kun er græs tilbage. Hvis du har et mindre areal og ikke skal så dybt i jorden, kan du måske klare arbejdet selv med en stor, stærk havefræser. Jeg har købt en hel del muldjord på genbrugsstationen. Topdressingen skal spredes i et lag på 4-6 mm.

Next