Mutsis on. MITEN KORONA VAIKUTTAA ELÄMÄÄMME JA MITEN VOIMME HELPOTTAA TILANNETTA

VOIKO MENKKOJEN TAKIA VUOTAA KUIVIIN?

Mutsis on

Ihmiset on vähemmästäkin vuotomäärästä ihan vuodepotilaana, joten en suosittele odottamaan hoitoon hakeutumista, ennen kun jotain pahaa tapahtuu. Metsänhaltijalle valitaan valtaistuin, josta hän tarkkailee alamaisiaan. Vessapaperivillitys alkoi ilmeisesti jostain ulkomailta, jossa vessapaperi loppui, mutta meillä Suomessa sitä ongelmaa ei ole, joten voitte lopettaa hamstrauksen. Leikin alussa kerrataan yhdessä ilmansuuntien nimet. Tsemppiä ja käy ihmeessä lääkärissä! Aloin sitten kuitenkin tänään miettiä, että ehkä ensi viikolla lapset jäisivätkin kokonaan kotiin. Ken on nopein Leikkijät asettuvat piiriin ja yksi leikkijöistä menee keskelle.

Next

MUTSIS ON

Mutsis on

. Porvoon tuomiokirkko poltettiin useasti 1500-luvulla, ja se pääsi rapistumaan pahasti. Hänen leikkijän pitää avata kädet ja näyttää. Yksi leikkijöistä on noita, joka yrittää saada muita leikkijöitä kiinni. Kakkonen lähtee kulkemaan samaa reittiä. Heiluta käsiäsi lunta pitkin ylös ja alas, jolloin syntyvät siivet.

Next

VOIKO MENKKOJEN TAKIA VUOTAA KUIVIIN?

Mutsis on

Näkevät kädet Kaikille leikkijöille annetaan yhtä aikaa erilainen esine tunnusteltavaksi. Koululta tuli jo alkuviikosta viestiä toimenpiteistä ja käytännöistä, kun osa oppilaista oli matkalla riskialueella. Jokainen on ikään kuin tahmea popcornjyvä, joka yrittää lähestyä muita samanlaisia maissinjyviä. Tai jos esikoisella alkaa koulu aiemmin, niin kaksi kertaa viikossa viedään ensin esikoinen kouluun kasiksi, sitten tullaan eskarille ja mennään vauvan kanssa saattelemaan. Luontosokko Liikutaan pareittain siten, että toisella on silmät kiinni ja toinen kuljettaa häntä johonkin luonnon kohteeseen.

Next

Mutsi

Mutsis on

Jos joku piilossa olijoista vilkuttaa pannaan julistetulle tämä saa paeta ja piiloutua. Kehän murtaminen Leikkijät jaetaan kahteen joukkueeseen. Eskarista sanottiin sitten kuitenkin, että vaikka sisarus on kipeä, voi eskarilainen tulla sinne, joten perjantaina eskarilainen sitten meni paikalle. Etsijä hakee pallon ja muut menevät piiloon. Leikkijät seisovat ympyrän keskellä ja juoksevat leikin johtajan käskyjen mukaan pohjoiseen, etelään, itään tai länteen. He saavat kurkottaa kauas sivulle ja kaatua selälleen pallon tavoittaakseen, mutta eivät saa nousta seisomaan eivätkä siirtyä paikaltaan.

Next

MUTSIS ON

Mutsis on

Rautatankkausta takana nyt vuosi, olo huomattavasti parempi, rautaa joudun syömään vielä pitkään. Soutukilpailu Leikkijät jaetaan kahteen tai useampaan joukkueeseen. Pannaan julistettu tulee sille paikalle, jossa etsijä laski sataan. Viimeinen pari uunista ulos Leikkipaikaksi valitaan tasainen alue. Toki ajankohtakin oli hyvä, kun alkas jo perjantaina, niin pahimmat päivät ajoittui viikonlopulle ja lääkkeiden ansiosta pystyin olla jotenkuten töissä, n. Kiinni saadusta tulee muori ja leikki alkaa alusta.

Next

VOIKO MENKKOJEN TAKIA VUOTAA KUIVIIN?

Mutsis on

Se on siis vihdoin todistettu, että se on Topias, joka meidän perheessä enemmän sotkee ja myöhästelee. Yksi leikkijöistä on ilman puuta. Itselläni ei lapsia vielä ole ja tähän lapsertomuusasiaan syön nyt hormoneja etöätö ehkä joskus olisi se oma käärö. Heti kun leikinjohtaja huomaa, että liike on kulkenut piirin ympäri, hän tekee uuden liikkeen, jota seuraava matkii. Loput leikkijöistä ovat poroja, jotka juoksevat ympäriinsä rajatulla alueella eli poroaitauksessa. Kun ykkönen palaa lähtöviivalle, hän asettaa omenan kakkosen päähän ja menee jonon viimeiseksi. Muut leikkijät voivat pelastaa kiinni joutuneita jos he arvaavat noidan sanan oikein.

Next

VOIKO MENKKOJEN TAKIA VUOTAA KUIVIIN?

Mutsis on

He hyppivät yhdellä jalalla ja yrittävät pudottaa toisiltaan perunan. Tartuttuaan kiinni toisiinsa ne jatkavat pomppimistaan yhdessä takertuen uusiin jyväsiin, kunnes kaikki jyvät ovat lopulta takertuneet yhdeksi suureksi popcorn- kimpaleeksi. Jos sama leikkijä joutuu olemaan liian kauan noitana, vaihdetaan noitaa. Oven toisella puolella on kaikki valot päällä ja yleensä isommat sitten jo istuvat sohvalla valmiina lähtemään. Sitten hän lisää omaan maahansa alueen, joka on saman kokoinen kuin kepin putoamispaikkaan mitattu askelten määrä. Arvaaja menee piirin keskelle ja yrittää saada selville kuka on leikinjohtaja.

Next