Magnus eliassen. Sirkus Eliassen

Magnus Eliassen

Magnus eliassen

Og det har vært vårt hovedmål fra første stund: Vi skal ha det gøy, og vi vil oppleve nye ting. Allikevel er kanskje veien dit kortere ved at alt føles litt mer intenst i perioder med medieoppslag og slikt. Den beste konsertopplevelsen i forrige uke var dog i kirka på Rognan på torsdag. I tillegg har dette året vært svært lærerikt. Begge er dessuten produsert av meg, og kommer ut til neste år.

Next

VIRKELIGHETSFLYKTNING

Magnus eliassen

Et annet år reiste jeg et helt år i Asia. Man behøver ikke å ha dårlig samvittighet for alt det der. . Ikke så verst bivirkning, det! Det finnes viktigere ting å bruke energien sin på. Nå bestemte jeg meg for å snu om for dette. Jeg har veldig lyst til å slippe sologreiene mine nå med en gang, men jeg føler at de fortjener min fulle og hele oppmerksomhet når det skjer.

Next

Sirkus Eliassen

Magnus eliassen

Jeg så mitt snitt til å utsette lesingen litt og gjøre det hele litt mer gøy. Men jeg er oppriktig glad i byen der nede. Frykt skal overvinnes og ikke stå i veien for å finne et sannere selv. Søker jeg sannhet, eller er jeg en virkelighetsflyktning? Det er alltid like slående vakkert å se ekte kjærlighet mellom mennesker. Det som ikke var fullt så hyggelig, var en opplevelse med en annen person, som også skulle inn og deale med eventyrland-bevis. Det viste seg raskt at jeg følte at jeg var inne på noe, og både tekst og melodi kom nærmest instinktivt til meg. Jeg gleder meg veldig til han kommer tilbake fra Sør-Amerika Jeg var hjemme hos foreldrene mine sammen med Erik E og søstera vår.

Next

Sirkus Eliassen

Magnus eliassen

Livlige og sprudlende «Hjem til dæ» er deres første single, og nå venter resten av landet på å få sirkuset hjem til seg. Jeg har med tiden blitt flinkere til å si nei til det som ikke passer, og det har vært en befrielse. Jeg tror vi alle må korrigere hverandre og komme med tilbakemeldinger slik at vi lærer oss å fungere sammen. Om dette er tilfeldig eller ikke, er jeg usikker på. Nå trekker jeg meg igjen litt tilbake til den fascinerende stillheten og fredfulle ensomheten. Det var en liten, beskjeden kirke.

Next

VIRKELIGHETSFLYKTNING

Magnus eliassen

Med så fantastiske instrumentaler som Bjørnar lager, håper jeg at jeg får muligheten til å gjøre det flere ganger. Det neste som skjedde, var at jeg kunne høre meg selv tenke. For å svare på tittelen, så kan man alltids bli lærer. Og den ekstremt hyggelige betjeningen på Gjøvikbanen. Jeg hadde kjent noe brygge seg opp i halsen i løpet av helga, så det var vel ikke helt sjokkerende at jeg skulle bli syk til slutt. Men først skal det bli godt med tilnærmet «julefri» i to uker! Dersom jeg er sammen med negative og bitre mennesker, finner jeg ikke plass til mine mørkere sider.

Next

Magnus Eliassen

Magnus eliassen

Det skal bli godt å være litt hjemme, kjenner jeg. Verdens Gang kan finne på å vri det til at jeg går ut i avisen og søker kjæreste. » sa jeg, og jeg pekte bare bak i køen uten å ta øynene bort fra ham. Jeg skal bli et bedre menneske. Alle har det nok slik, at de prøver å finne sin egen plass i sammenhengen. Sånn sett passet det bra at det banket på døra, og at en venninne av pappa, forøvrig verdens beste fyr, som har vokst opp her, helt ut av det blå lurte på om det var mulig at jeg kunne være vikar for henne en dag på skolen. Dersom jeg er sammen med ei jente som er sur og negativ om morgenen, inntar jeg automatisk rollen som den positive; dersom jeg er sammen med ei som stråler som ei sol til og med når det er mørketid, blir det derimot fort til at b-mennesket i meg tillater seg å komme til utløp.

Next

Magnus Eliassen og Kråkesølv

Magnus eliassen

Til nå har alle de positive og fantastiske jentene jeg har falt for, etter hvert vist seg å være ekstremt morragretne. Og ved å konfrontere frykten, se den i øynene, ser du kanskje at den bare er en illusjon. » Rundt ansikt, litt fettete hår. I kveld skal mormor og morfar komme på besøk til oss. Silje er den som har markert seg mest i ettertid, ved å danne bandet. Det er bare å være ærlig, være ekte, være seg selv. Men jeg tror i alle fall at måltidsendringene, turene i naturen, stundene ved kjøkkenbordet, kirkebesøket og skoledagen har gjort meg godt.

Next