Macken tv serien på scen. Macken (TV series)

Macken 30 år, TV

Macken tv serien på scen

Det är bara att blicka ut över havet av lyckliga ansikten. Men det gapskrattas genom hela föreställningen. Nyckeln till framgång är en briljant ensemble som själva har roligt --- och alla här verkar trivas enormt bra tillsammans. Från en snygg sångerska som är svag för bilreparatörer, till en nitisk lokalradioreporter, på jakt efter ett scoop. Anders Eriksson och Jan Rippe spelar Macken-ägarna, ett par bröder som heter Roy och Roger.

Next

Galenskaparna, After Shave*

Macken tv serien på scen

När man kan poängen på skämtet är komedin inte rolig längre. It was produced by and was a major breakthrough for the group. Det finns en framgångsrik teaterkomedi om att ha husvagn i Australien. Han tränger aldrig ut andra skådespelare med sin närvaro på scenen, men samtidigt glömmer man aldrig bort att han är där. Vanligtvis förvandlas humor till gammal skåpmat redan nästa säsong. Glädjen på scenen är varm och smittande.

Next

Galenskaparna, After Shave*

Macken tv serien på scen

Så perfekt enkla, så perfekt genialiska, så tidlöst komiska att man funderar varför det inte gjorts förut eller varför det inte görs igen eller varför inte fler kan lyckas med att vara lika roliga. Bilmodeller förändras, men inte människor. Men det enkla är förstås en bedräglig illusion. Och orkestern sitter väl synlig, svävande över macken. Vem vet, kommunen kanske köper skruv för 400. The setting never moves from the interior of the station and aside from a small glimpse when Roy opens the backdoor you never see how the outside looks. En komedi som hela tiden står på de små människornas sida och som hela tiden lyckas vara ruggigt aktuell — även om Macken i original skrevs för 33 år sedan.

Next

Tidningen Kulturvinden: SCEN: Macken

Macken tv serien på scen

Macken är inte knuten till någon viss tid eller någon viss plats eller något visst land. Totalt spelades 181 föreställningar, både i Göteborg och på i. Macken är inte en nostalgi-grej, det går att uppleva Macken för första gången och tycka att den är rolig. Förutom Jan Rippe och Anders Eriksson finns en stor ensemble av duktiga musiker och skådespelare som alla kan sjunga fenomenalt bra och som dessutom alla kan spela många olika roller övertygande och byta om och bli olika karaktärer i en handvändning. En bättre födelsedagspresent är svår att förställa sig — liksom en större succé.

Next

MACKEN

Macken tv serien på scen

Så perfekt enkla, så perfekt genialiska, så tidlöst komiska att man funderar varför det inte gjorts förut eller varför det inte görs igen eller varför inte fler kan lyckas med att vara lika roliga. Det är lätt att identifiera sig med bröderna Roys och Rogers eviga slit. . Han vet hur han ska mjölka varenda sekund på scenen till det yttersta. Teatern har ju varit Galenskaparnas och After Shaves hemmascen sedan 1987. Det är det bästa man kan göra åt elände! Briljant ensemble Nyckeln till framgång är en briljant ensemble som själva har roligt — och alla här verkar trivas enormt bra tillsammans.

Next

Macken (TV series)

Macken tv serien på scen

Kan du din Macken vet du precis i vilken sketch tipskupongen är poängen! De hoppas locka svinrika människor till nya bostäder som ska byggas vid vattnet och befinna sig under vattnet om cirka 100 år eller förmodligen tidigare, i alla fall om den globala uppvärmningen fortsätter och om de tillfrågade experterna har rätt. Uppgifter utan källhänvisning kan och tas bort utan att det behöver diskuteras på. Från Rogers fru till husvagnsägarens fru. Överkörda små människor Bilmodeller förändras, men inte människor. Med tv-serien Macken, som hade premiär i augusti 1986, fick Galenskaparna och After Shave sitt definitiva­ genombrott. En lantlig grusväg ska plötsligt bli genomfartsväg för tung trafik. En gedigen verkstad som ligger, och alltid har legat, 100 meter från vännens hus.

Next

MACKEN

Macken tv serien på scen

Imponerande kvinnoroller i en Förutom Jan Rippe och Anders Eriksson finns en stor ensemble av duktiga musiker och skådespelare som alla kan sjunga fenomenalt bra och som dessutom alla kan spela många olika roller övertygande och byta om och bli olika karaktärer i en handvändning. Byta avgasrör mot 25 limpor Macken är inte knuten till någon viss tid eller någon viss plats eller något visst land. Medverkande i föreställningen är , , , , , , och. Men det finns en scen i föreställningen där Kerstin pratar i radion som reporter, när Anders lyssnar på nyheterna om hur kommunens köpekontrakt av Macken hamnat fel. Ja, det finns många roliga kvinnor på scen, men de görs alla av Charlott! Det är bara att lyssna på skratten. Alla är mot idéen, till och med experterna som råder politikerna vad de ska göra.

Next

Macken (TV series)

Macken tv serien på scen

Ålderspridningen är så jämnt fördelad, alla generationer finns representerade, de som är 10+, 20+, 30+ osv. Det som är extra smart med Macken är att alla de olika komedierna får plats under ett enda Macken-paraply! Macken skapar en sällsynt gemenskap. Skratta åt eländet Bakom mig på teatern befann sig en hel rörfirma. De har åkt långt, enkom för att uppleva Macken på scen. The bulk of the show involves the customers that the pair have to deal with.

Next