Luna i marko najnovije. GLEDAOCI ZGROŽENI Marko i Luna imali seks, ali ovaj prizor je skrenuo pažnju i ODVRATAN JE

Luna i Marko se zaigrali u krevetu, majku ne sluša: Ovako je Miljković pokušao da oraspoloži devojku posle haosa! Video

Luna i marko najnovije

Čak su bili i u garderoberu, gde je Luna Marku zavlačila ruku pod majicu. Jedva su čekali da se ugasi svetlo, a onda su pokrivač prebacili preko glave i razmenjivali nežnosti. Situacija na ljubavnom polju donosi dileme kod vas. Osećate se nekako sputano kada su u pitanju osećanja. Ovo je uspelo da joj izmami osmeh na lice.

Next

Luna i Marko NAMAGARČILI fanove! Pomirili se 14. januara!

Luna i marko najnovije

Osećam potrebu da to javno kažem zato što je naša veza javno započeta! Inače, Luna krije mračnu tajnu iz prošlosti, a kada Marko sazna, biće veoma zabrinut. Posle pomirenja oni su završili ponovo u krevetu. Možete da se nadate razgovoru koji će vam biti važan. Trenutno, jedino on podržava Lunu u nameri da se sa Miljkovićem pomiri. Dobro se osećate zbog svojih uspeha. Spremni ste za promene na ovom polju. Podsetimo, tokom razgovora Anabela Atijas je sinoć ćerki zamerila što ju je lagala, što je pričala loše o njoj u rijalitiju, a zatim otkrila da Luna ima predkancer materice i da je intimnim odnosima sa Markom Miljkovićem ugrozila svoj život.

Next

GLEDAOCI ZGROŽENI Marko i Luna imali seks, ali ovaj prizor je skrenuo pažnju i ODVRATAN JE

Luna i marko najnovije

Nedostajem li ti - upitala ga je Luna, a on je dodao: - Ja sam svoje rekao, ako nastavimo ovo će samo da se ponavlja. Očekuje vas poznanstvo s novim udvaračem, s kojim ćete imati jaka. Blogerka je dodirivala Markove grudi i mazila ga po stomaku, a Miljković ju je sve vreme pripijao uz sebe i strasno ljubio. Ovako je najbolje za oboje — napisao je Marko na svom Instagram nalogu i tagovao Lunu. Nakon razgovora Luna je shvatila da je Marku bio potreban zagrljaj pa mu se bacila u naručje i pritom sa njim razmenila nekoliko poljubaca gde je usput bila ozarena od sreće što je ponovo sa njim.

Next

LUNA I MARKO SE ZAIGRALI U KREVETU, MAJKU NE SLUŠA: Ovako je Miljković pokušao da oraspoloži devojku posle HAOSA! VIDEO

Luna i marko najnovije

Nakon toga se vraća u Beograd, gde će se sa Miljkovićem videti i razgovarati o svemu što se među njima dešavalo, a ostalo je nedorečeno. Partner vam deluje kao da nešto krije od vas. Je l' ti lakše da ćutiš i patiš? Povoljan vam je dan za ostvarenje planova. Ništa od toga ne umanjuje činjenicu da sam ti ja majka i da se brinem zbog tvog zdravstvenog stanja, a praviš bebu? O vezi Lune Đogani i Marka Miljkovića spekuliše se već nekoliko dana, a sve su bile jače glasine da su na njihovu romansu stavili tačku. Želite da vezu s voljenom osobom prenesete na neki viši nivo.

Next

Zadruga 2: Marko i Luna završili u krevetu! (VIDEO)

Luna i marko najnovije

Iz tuš kabine su se čuli Lunini uzdasi, međutim to nije jedino što je privuklo pažnju. Ringier Axel Springer Ringier Axel Springer d. Meni je bilo teško kada te on udario. Svuda po podu bilo je razbacano đubre, međutim to blogerki i di-džeju očigledno nije smetalo, a nehigijena zadrugara sve češće je i tema komentara na društvenim mrežama. Sanjala sam da si se smuvao sa Draganom - rekla je Luna i usput opisala što je napala Boru Santanu kada je imao konflikt sa Markom. Trenutno vam je ljubav na prvom mestu i trudite se da.

Next

LUNA I MARKO RADE ANABELI IZA LEĐA, OVO JE TAJNA NJIHOVE VEZE: Pobednica rijalitija slagala porodicu, a već je smislila šta će napraviti sa Miljkovićem!

Luna i marko najnovije

Oni su se tokom žurke, koju je organizovao Veliki šef povodom proslave srpske Nove godine, nekoliko puta poljubili. Moguće je da ćete imati neke ljubavne. Đoganijeva mu je prišla i započeli su razgovor o emocijama, svojoj vezi i pomirenju. Telefon +381 11 333 4 555 Faks +381 11 333 4 556 email: adresa: Kosovska 10, Beograd. U našem odnosu nema mesta za nepoštovanje! U jednom momentu, kako bi je oraspoložio, Marko je odlučio da se poigra sa nogama i nožnim prstima svoje drage.

Next