Komediateatteri. Tampereen Komediateatteri Tampere

Kyllä Isä Osaa

Komediateatteri

Komediateatterin pihassa ei ole yleisiä parkkipaikkoja. Myös teattereissa esitettävät konsertit ja musiikkikeikat löytyvät tältä sivulta. Viittomakielinen tulkinta Viittomakielinen tulkinta voidaan järjestää pienelle ryhmälle enintään 10 henkeä , kun tulkkauksesta sovitaan etukäteen teatterin kanssa. Teatterin toimitusjohtajana toimii Petteri Kallela. Hissi Porrashissi, maksimipaino 225 kg. Tampereen Komediateatteri sijaitsee keskustassa, helppojen kulkuyhteyksien varrella. Ravintolapalvelut Varaamalla väliaikatarjoilut etukäteen vältyt jonottamiselta.

Next

Peacock

Komediateatteri

Pyörätuolipaikat Neljä pyörätuolipaikkaa permantokatsomon viimeisen rivin 11 päissä 2 kpl+2 kpl. Teatterin ohjelmistossa on , , musiikkinäytelmiä, lasten näytelmiä ja. Tampereen teattereiden ohjelmistot Teatterit Tampere Teatterimatka. Suomen Komediateatteri keskeyttää esitystoimintansa koronavirusepidemian leviämisen ehkäisemiseksi 12. Tämä aiempi nimi juontui , jossa teatteri toimi vuosina 1995—2009.

Next

Ohjelmisto

Komediateatteri

Vuonna 2010 jatkoi hänen tyttärensä. Arena-näyttämölle on helppo saapua, ja kaikki Hakaniemen alueen mielenkiintoiset ravintola- ja majoituspalvelut sijaitsevat vain kivenheiton päässä Arenan ovelta. Ennakkovaraukset tulee tehdä viimeistään 3 arkipäivää ennen esitystä. Ensi-iltoja on vähintään kaksi vuodessa. Halutessanne voitte jättää liput myös siirtämättä, vaihtamatta tai palauttamatta, tällä tavoin teillä on mahdollisuus tukea teatteriamme tässä hankalassa tilanteessa. Teatterille alkuperäisen nimen antanut Arenan talo. Pyörätuolipaikkaan oikeutetut liput tulee varata etukäteen.

Next

Suomen Komediateatteri liput ja esityksiä

Komediateatteri

Pyörätuolipaikat ja avustajaliput varataan ja myydään vain Komediateatterin omasta lipputoimistosta. Arena-näyttämölle mahtuu 500 katsojaa ja vanhana elokuvateatterina katsomo on kuin luotu tunnelmallisille teatteriesityksille. Pyörätuolipaikat Päänäyttämön katsomossa 2 pyörätuolipaikkaa ja kesäteatterin katetussa ulkoilmakatsomossa 7 pyörätuolipaikkaa. Lisätietoja Lisätietoja saa Komediateatterin lipputoimistosta puh. Haloo Helsingin upeat biisit kasvavat musikaaliksi Suomen parhaiden musikaalitekijöiden käsissä! Teatterin johtajana toimii näyttelijä-ohjaaja Panu Raipia. Komediateatterin päänäyttämö sijaitsee Juhlatalon alakerrassa. Ohjelmisto Vuosi Tuotannon nimi Tyylilaji Tekijätiedot 1995 Totta Mooses revyy ohjaus ja käsikirjoitus Tyttökullat komedia ohjaus Ere Kokkonen alkuperäiskäsikirjoitus Ivan Menchell 1996 Yhtä juhlaa revyy ohjaus ja käsikirjoitus Kirsikkatarha komedia ohjaus alkuperäiskäsikirjoitus Suomisen perhe taistelee komedia ohjaus käsikirjoitus Ere Kokkonen Kolme Lumikkia ja 200 kääpiötä revyy ohjaus Ere Kokkonen käsikirjoitus Ere Kokkonen, Aarre Elo, Risto Karlsson, Kai Hyttinen, Tom Pöysti ja Ilkka Talasranta 1997 Mistä tenori? Varaathan käteistä, nopeuttaaksesi tarjoilujen maksamista! Lipunmyynti ma-pe klo 9-17:30 Ensi linja 2 , la klo 11-19 Eläintarhantie 5 sekä tuntia ennen esitystä Arena-näyttämön lippukassalta.

Next

Ohjelmisto

Komediateatteri

Ticketmaster on yhteydessä lipun ostaneisiin asiakkaisiin ja antaa tarkempaa ohjeistusta. Kuvailutulkkaus Näkövammaiset noin 20 henkeä kuuntelevat kuulokkeista tulkin kuvailun. Kannamme vastuun asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveydestä sekä leviävän viruksen pysäyttämisestä osaltamme. Lähellä on monia nähtävyyksiä: Tampereen Tuomiokirkko, keskuspaloasema, museokeskus Vapriikki, legendaarinen hotelli Tammer ja toki kauniisti kuohuva Tammerkoski. Hissi Päänäyttämön katsomoon ja ravintolateatterin saliin pääsee hissillä. Eli kusta il stupido näytelmä ohjaus Ere Kokkonen alkuperäiskäsikirjoitus Ken Ludwig Kulkurit ja kaunottaret revyy ohjaus ja käsikirjoitus Ismo Sajakorpi Ihan auki Eurooppaan revyy ohjaus ja käsikirjoitus Ere Kokkonen 1998 Huulen viemää revyy ohjaus ja käsikirjoitus Ismo Sajakorpi Pygmalion komedia ohjaus alkuperäiskäsikirjoitus Torvensoittaja katolla revyy ohjaus Ere Kokkonen käsikirjoitus Ere Kokkonen, Aarre Elo, Risto Karlsson, Eero Melasniemi, Ilkka Talasranta, Pertti Oksala ja Matti Siitonen 1999 Ysi ysi — parasta ennen 2000 revyy ohjaus ja käsikirjoitus Ere Kokkonen Pennitön uneksija revyy ohjaus Ismo Sajakorpi käsikirjoitus Ismo Sajakorpi ja Ere Kokkonen Arter-Play — kierros vielä näytelmä ohjaus Ere Kokkonen alkuperäiskäsikirjoitus 2000 Akkavalta revyy ohjaus ja käsikirjoitus Ere Kokkonen Stadin stoori revyy ohjaus käsikirjoitus Ismo Sajakorpi 2001 Ihan pimeetä komedia ohjaus Ere Kokkonen alkuperäiskäsikirjoitus Nokkapokka revyy ohjaus ja käsikirjoitus Ere Kokkonen Onnen koukku revyy ohjaus ja käsikirjoitus Ismo Sajakorpi 2002 Molli-Jori musiikkinäytelmä ohjaus ja käsikirjoitus Ismo Sajakorpi Kuumat aallot musiikkikomedia ohjaus alkuperäiskäsikirjoitus Paul Ledoux Potut pottuina revyy ohjaus ja käsikirjoitus Ere Kokkonen 2003 La Laila musiikkinäytelmä ohjaus ja käsikirjoitus Ismo Sajakorpi Pulinat pois revyy ohjaus ja käsikirjoitus Ere Kokkonen 2004 Nyt tai ei koskaan komedia ohjaus alkuperäiskäsikirjoitus Liz Lochhead Rakastan rakastan farssi ohjaus ja käsikirjoitus Ere Kokkonen Maamme nauru revyy ohjaus ja käsikirjoitus Ere Kokkonen 2005 Kuusi tanssituntia kuudessa viikossa komedia ohjaus alkuperäiskäsikirjoitus Richard Alfieri Hätäinen hääyö revyy ohjaus ja käsikirjoitus Ere Kokkonen Haluatko presidentiksi? Suomen Komediateatteri on vuonna perustettu ammattiteatteri. Sijainnin lisäksi Arena-näyttämön valttina on ihanteellinen koko.

Next

Ohjelmisto

Komediateatteri

Tampereen Komediateatteri Tampereen Komediateatteri on tamperelainen viihteeseen ja komediaan keskittyvä ammattiteatteri. Isä haluaisi opastaa yhä jälkikasvuaan, mutta uskooko kukaan vieläkään. Aiemmin esitykset oli peruttu aluehallintoviranomaisen päätöksen pohjalta 13. Ohjelmistossa on ollut komediaa ja musikaaleja, niin Broadwaylta kuin Suomestakin, stand upia, kotimaisia kantaesityksiä ja musiikintäyteisiä konsertti-iltoja. Sivulla on ilmoitettu esityksen nimen ja teatterin nimen lisäksi myös esitysaika ja esityksen kategoria.

Next

Maailma on tehty meitä varten

Komediateatteri

Isähän on jotain kämppää jo käyny kattomassakin. Teatteri auttaa tarvittaessa tulkin valmistautumista tehtävään. Sittemmin esityksiä on järjestetty monissa tiloissa, mm. Tarjoilut voi varata myös netissä: Ennakkovarauksen voit tehdä myös - noutaessasi teatteriliput Komediateatterin lipputoimistosta - puhelimitse Komediateatterin lipputoimistosta puh. Tampereella esitystarjonnasta löytyy monia erilaisia tyylilajeja, esimerkiksi musikaali, draama, komedia, lastenteatteri ja stand up.

Next

Suomen Komediateatteri liput ja esityksiä

Komediateatteri

Komediateatterin lipputoimistossa asioiville on 10 minuutin pysäköintipaikka Lapintiellä teatterin edessä. Tampereen kaupungin bussiliikenteen ajankohtaiset aikataulut ja pysäkkien yhteystiedot kannattaa tarkastaa netistä. Teatteri seuraa aktiivisesti viranomaisten ohjeistusta ja tilanteen kehittymistä. Toivomme Teiltä kärsivällisyyttä lippujen vaihtoon ja palautukseen liittyviin viesteihin vastaamisessa, sillä asiakaspalvelumme on nyt ruuhkautunut. Tilanne on meille kaikille vaikea ja kiitämme ymmärryksestänne ja kärsivällisyydestänne. Henkilökunta avustaa hissille, joka on muutaman portaan päässä kulku hissille ei täysin esteetön.

Next