Kødstadens burger joint. Madanmeldelse: Stolte som få: Kødstadens Burger Joint har forstået, hvordan man steger en bøf

Kødstadens Burger Joint får nyt indbydende lækkert website.

Kødstadens burger joint

Kødstaden laver efter min overbevisning byens bedste burger, og derfor har jeg da også lagt på den gode side af 10 ordrer hos dem. Kødstadens Burgerjoint vil have åbent fra klokken 11 til 21 alle ugens dage. Her ryger man selv sit bacon i den gamle rygeovn Lokalerne har jo i mange år huset en slagterbutik. Men det er helt sikkert grunden til, at der ikke var så meget at komme efter. Dog er Kødstadens bbq-sauce med i prisen. Det giver bare en helt anden dialog og respekt til folk, som ved, hvad de taler om.

Next

Kødstadens Burger Joint får nyt indbydende lækkert website.

Kødstadens burger joint

Vi vil hellere drikke vand til maden, end at få den i en burger. Men hvis du finder den, så vil du helt sikkert huske, hvor den ligger. Webministeriet Webbureau Aarhus er en del af H365 Digital Marketing Agency ApS der ejes af Henrik Thue Nielsen. Markedet for gode burgere er ikke toppet. En af den type hvor man lavede det hele selv.

Next

Kødstadens Burger Joint

Kødstadens burger joint

Vi har været ude med fanen og vist, at vi duer til noget. Men med titlen som Byens Bedste 2018 er Kødstadens Burgerjoint ikke så nye længere. Hermed er det første step til at skabe merværdi hos Burger Joints kunder. Vi sad i starten og designe hver vores ide til et nyt logo og begyndte så at udvælge dem vi bedst kunne lide og så arbejde ud fra dem — her ses det færdige logo, samt de idéer vi havde. Den kommer fast i burgeren nu, hvilket klart trækker op.

Next

Kødstadens

Kødstadens burger joint

Vi har bygget et team op, som er med til at gøre det muligt, at vi kan stå med titlen i aften. Det, der skiller burgerne ud fra mængden, er kvaliteten af de råvarer, de er blevet lavet på. Dette var en kæmpe hjælp gjorde processen mere glidende. Det smagte forrygende godt, og det satte helt nye standarder for, hvordan bacon skal smage. Siden er den lavet om til en burgerbar, som sætter nye rammer for, hvordan kød i en burger skal smage. En ekstra bøf koster 20 kroner, men det bliver for meget. Tværtimod, så er der god plads til mere.

Next

Menus & Locations

Kødstadens burger joint

Vi har valgt at arbejde med Kødstadens Burger Joint som er en ny burgerrestaurant der hører hjemme på Trøjborg. I 2007 etablerede jeg Webministeriet Webbureau, der i dag udvikler og hoster WordPress websites og derudover ejer jeg bl. Ud fra disse mockups skulle vi kode vore hjemmeside, så den mest mulig kom til at lige det vi havde designet i vores mockups. Det er tre uddannede slagtere, som står i køkkenet. Derudover var kravet let adgang til at se menu og hurtig bestilling af Kødstadens indbydende og velsmagende burgere og burgermenuer. Vi går virkelig ind for kvalitet og håndværk.

Next

Tema 3

Kødstadens burger joint

Køb en menu, fortæller menukortet 100, 105 og 115 kroner. Kødstadens Burger Joint tilbyder takeaway til afhentning. Hjørneforretningen i Otte Ruds Gade ligger godt gemt. Dernæst skulle vi lave nogle mockups for vores hjemmeside. En bøf i den tykkelse passer helt perfekt til bollen og fyldet.

Next