Iskelmä kanava. Aito Iskelmä Harju & Pöntinen

IS selvitti: Mikä ihme on tv

Iskelmä kanava

Copywriter Axa Fahler toimi 90-luvun lopussa vainajankuljetusauton kuskina keikoilla, joista ei koskaan voinut etukäteen tietää mikä kohteessa odotti. Kanava kantaa Hannu Harjun ja nimeä. Anssi Honkanen ja Niina Backman luotsaavat Suomen suosituinta iltapäiväshowta varmoin, muttei vakavin ottein. Uusinnat sunnuntaisin klo 12 jälkeen. Aamuklubi on paras tapa herätä - ja RadioPlayssä juuri silloin kun sinulle sopii. Kohdatut on kokoelma elämäntarinoita kepeiden somepäivitysten tuolla puolen.

Next

Iskelmä — Radiotaajuudet

Iskelmä kanava

Nauti aamun parhaimmat hetket Aki Linnanahteen ja Minna Kuukan seurassa, kun sulle itsellesi maistuu. Urheilu näyttelee myös haastateltavien elämässä tärkeää osaa. Vai tiesitkö sinä jo, että Bill Clinton on neuvotellut humanoidien kanssa telepatian avulla? Ulkoisia asioita ei voi aina kontrolloida, mutta muuttamalla omaa käyttäytymistä ja suhtautumista voi löytää rauhaa. Radiopuolella Kevyt Kanava -konserni kasvaa niinikään. Muutaman kuukauden ajan hän soitteli. Esan sunnuntaiaamupäivien suoralähetys Tilkkutäkki on paikallisradioperinteen ylläpitäjä.

Next

RadioPlay

Iskelmä kanava

Aikaan, jolloin ei enää kuljeta ainoastaan tien päällä. Varaudu siihen,että juuri sinun profiilisi saataa joutua tulituksen kohteeksi tässä jaksossa. Iskelmän Iltapäivästä tuttu juontaja Satu Kotonen avaa haastateltavien elämää, uraa ja vie mukaan tähden arjen hetkiin. Lisäksi ohjelmassa muistellaan legendaarisia urheiluhetkiä sekä käsitellään mm. Uuden kanavan myötä yhdistetään kanavien kapasiteetit yritysten yhteiseen käyttöön.

Next

Iskelmä Turku

Iskelmä kanava

Uuden kanavan myötä yhdistetään kanavien kapasiteetit yritysten yhteiseen käyttöön. Vieraina kiinnostavia hahmoja kisasta ja kisan kulisseista. Voit kuunnella sitä töiden lomassa tai ihan vain rentoutua sen avulla. Sanoma — kaikki kaupalliset kohtaamiset yhdestä talosta Lähes kaikki suomalaiset 95 % viettävät aikaa Sanoman medioiden parissa joka viikko. Kuuntele, mitä mieltä Taikakuun pojat ovat tanssilavakulttuurin nykytilasta ja tulevaisuudesta.

Next

Uusi antenni

Iskelmä kanava

Kuinka hän katsoo uraansa ja Suomen tilannetta tänä päivänä? Salmivuori paljastaa myös, mistä köyhissä oloissa elävät lapset haaveilevat ja miten kuka tahansa meistä voi auttaa maailman lapsia. Heti kun selviän tästä krapulasta. Vakiokilpailijat Västi ja Timo pyrkivät enemmän tai yleensä vähemmän onnistuneesti kertomaan sivistyssanan merkityksen. Jotain mystistä on ilmassa, kun SporttiUrkkaNurkasta katkeaa musiikki, Runotoiveradiossa luetaan toimitusjohtajan tiedote, ja Otto Lonkero vinguttaa yrityksen luottokorttia. Entä miten korona on vaikuttanut Pauliinan aivasteluun? Sarjassa Koronapäiväkirjaa pitävät eri henkilöt, jotta muistamme, miltä tämä kaikki tuntui. Myös itsensä pienentämisessä on usein kyse itseluottamuksen puutteesta.

Next

Aito Iskelmä Harju & Pöntinen

Iskelmä kanava

Tarja ja Hannu Harju sekä juontaja Rauli. Paula puolestaan tunnetaan Supermarsu-kirjasarjasta ja useista tv:n huumoriohjelmista. Tutut iskelmät tuovat turvaa ja rikkovat hiljaisuuden, ja ruudussa näkyvään, kanavan omaan numeroon voi soittaa vaikka monta kertaa päivässä. Tätä podcastia kuuntelemalla tiedät mistä puhutaan ja opit aina uutta, kun syvennymme vieraan erikoisosaamisalaan. Sarjassa ammattitoimittajat haastavat vaihtuvia ja kiinnostavia asiantuntijoita eri aihepiireistä.

Next

Iskelmä — Radiotaajuudet

Iskelmä kanava

Opi näkemään asioita uudesta näkökulmasta. Maa on suuren ja raskaan laman kynsissä. Entä mikä on sisarussuhteen kantava voima? Matiaksen autohistoriasta löytyy kaikkea saabismista saksalaisiin sportteihin ja ranskalaisesta avo-autosta italialaiseen urheiluautoon. Nyt rämmitään alitajunnan ahterin syvyyksissä. Jere bongasi kaikkein halvimman ja hauskimman tyylin viettää erikoisaikoja! Läheisriippuvainen hakee useasti itselleen tärkeän ihmisen hyväksyntää keinolla millä hyvänsä — jopa oman hyvinvointinsa kustannuksella.

Next

Uusi antenni

Iskelmä kanava

Tässä podcastissa Suomessa asuva Lilli ja Ranskassa asuva Helena istahtavat virtuaaliseen kahvipöytään eri puolilla maailmaa asuvien suomalaisten kanssa. Vaihtuva toimittajakaksikko pui viikon merkittävimmät viihdeuutiset vähemmän vakavalla otteella, rautaista ammattitaitoa kuitenkaan unohtamatta. Maaseutukeskustelussa voideltiin suuttuneita tamperelaisia -vai voideltiinko? Missiomme on kaikessa yksinkertaisuudessaan kehittää suomalaista jalkapallokulttuuria. Rento bosslady kertoo elämästään nauraen. Keräämme spiikkejä kuuntelijoiltamme ja soitamme niitä Radio Rexissä. Antti on autohullu, jota kaikki moottoreihin liittyvä rata-ajosta jeeppisafareihin ja limusiineista 50-luvun kromilintuihin kiinnostaa.

Next