Godnat historie. Carlsens godnathistorier

Godnathistorier

Godnat historie

Nisserne i troldeskoven Begynd med afsnit 1 her: Find oversigt over kapitlerne her:. Illustrationen oven over er lavet af Pia Thaulov og er fra hendes og min børnebog 'Nej, jeg vil ej, sagde krokodillebarnet'. Gudernes hjelm Troldmanden Griselda lokker de to børn, Eskild og Bo, ind i en eventyrverden, hvor de skal stjæle en hjelm fra Odin. For der skulle altid være græs til feen, hvis hun kom forbi, for feer kan kun sove i grønt og saftigt græs. Det sørgmodige og lidt sølle Æsel. Kattepigen Maja finder en gammel bog med en trylleopskrift, og forvandler sig til en kat - men hvordan skal hun nogensinde blive til menneske igen? Både hvorfor vi fejrer den - og en uhyggelig historie om en gudstjeneste med de døde.

Next

Den bedste samling af godnathistorier

Godnat historie

Jeg skriver mange digte, men også et par enkle noveller hist og pist. Blev selv helt forgabt imens jeg læste højt, det sker desværre alt for sjældent. Ellers er jeg er jeg en glad og humørfyldt pige som har mange forskellige interesser. Vandrer den derude på den kolde jord? Det er helt forståeligt, at tankerne farer lidt rundt, men prøv at øv dig i at være til stede i kysset. Pas dog på med at overdrive — bevægelserne skal hele tiden være rolige! Derfor skal du selvfølgelig børste dine tænder grundigt og bruge tandtråd, før at du kaster dig ud i kysseriet.

Next

Fabler for børn » Godnathistorie

Godnat historie

Fem minutter i godnat er korte historier, der passer perfekt til godnatlæsningen — eller til alle andre tidspunkter på dagen, hvor der lige er fem minutter tilovers. Lykkens lunefulde spil leger ej med sjæle, alting føjes, som Gud vil, her er trygt at dvæle. Der er også en spillevende juleand i historien. Så uskyldsrene og alligevel så kærlige fortællinger om denne bløde bamse og hans venner i Hundredemeter Skoven. Hyldefronten kan med fordel sammensættes med vores lysende Månelampe, farverige Stjerneknage og flotte Skynavneskilt, der alle findes her på hjemmesiden. Med Carlsens godnathistorier får I 6 skønne historier, så med lidt god vilje er der styr på det meste af ugens godnatlæsning.

Next

Godnathistorier til dit barn: Ønskehistorier på video

Godnat historie

Du kan købe Fem minutter i godnat — Pixar eller i din nærmeste boghandel. Det skal ikke være tiden der afgører om børnene kan få læst en godnathistorie. Du kan når som helst afmelde dig igen. Drengen, der ville være superhelt Hvordan bliver man en superhelt, når man bare er et helt almindeligt barn, der går i 0. Godnathistorien — en fræk historie Godnathistorien er til dig, som har lyst til en lille hyggelig historie om kærlighed og forelskelse, når du ligger under dynen. Det gør en verden til forskel for kysset! Der er altså rig mulighed for at tilføje endnu en historie til samlingen i ny og næ.

Next

Godnathistorier til dit barn: Enhjørningen Esther

Godnat historie

Første maj og uhyret Hvorfor holder vi første maj? Trods dette vælger jeg at læse dem færdig også fordi moar elsker Vilters univers og efterfølgende spille Vilters godnatsang. Men brevet kan kun læses af børn, der lige er ved at lære at læse. De fleste kender sikkert også følelsen af, at det kan være svært at finde plads til at fordybe sig i bøgernes verden, når der både skal hentes og bringes, handles ind, laves mad og smøres madpakker … og hov, så er klokken allerede langt over puttetid. Tag med Anna, Elsa, Kristoff, Olaf og Sven ud på eventyr i det sneklædte landskab! Og der kan faktisk være risiko for, at du gør ham, du kysser med, helt nervøs, hvis du lige pludselig bryder ud i et stort grin midt i kysseakten. Gem derfor snakken og fjolleriet til efter, I har kysset.

Next

Godnathistorier

Godnat historie

Men selvfølgelig primært mine skønne unger. Prins Piv De andre børn griner af Prins Piv og kalder ham for pivskid. Fabler om dyr Mange fabler og specielt fabler fra Aesop har ofte dyr, enten opdigtede eller rigtige, som hovedpersoner. Derfor har vi skabt en særlig slags godnathistorie, der hjælper dig med at gøre afslutningen på dagen så god som mulig. Du kan også ændre de personlige oplysninger, der er med i historierne. Hvis du vil have dem bløde, kan du for eksempel skrubbe blidt på dem med din tandbørste eller gnubbe dem blidt med dit håndklæde, så den døde hud falder af.

Next

Godnathistorier til dit barn: Enhjørningen Esther

Godnat historie

Dit barns bedste venner og kæreste tøjdyr er også med, når Vilter blandt andet tager dem med op i en magisk luftballon, der denne gang tager jer dybt ind i junglen. Nu drog den af sted ud i den store verden og ville ikke vende tilbage uden at kende svaret på hvorfor den var lyserød og ikke grøn. Verdens bedste drømmepilot Hvem er Vilter Ørngot Vilter Ørngot er verdens bedste drømmemager og drømmemakker ­og dit barns nye ven. Fisken Finn og havheksen Finn er ulykkelig, fordi han synger så grimt, og så gerne vil være en berømt sanger. Pigen var så ked af det, at hun græd hver dag, når hun kom hjem fra skole, og der var ingen, der turde sige til drengene, at de skulle lade være med at drille pigen. Nogle kalder Vilter for en moderne Ole Lukøje. Og måske de voksne selv får lidt at tænke over.

Next