Bilia toyota västerås. Toyota RAV4 2,5 HSD Active 4WD 197hk

Västerås

Bilia toyota västerås

I tillämpliga fall kan en kopia av skyddsåtgärderna erhållas genom att kontakta oss på. När skadebesiktningen är genomförd hos oss gör vi en skadevärdering för beräkning av reparationstider, som vi skickar till försäkringsbolaget tillsammans med besiktningsprotokoll och foton. Har du frågor rörande din service, eller ditt nästa bilköp? Innan bilen kan repareras måste en skadebesiktning göras. Det är på just denna punkt vi skiljer oss från traditionella bilglasmästare. En stenskottslagning går snabbt att åtgärda och är inte så kostsam.

Next

Kontakta oss

Bilia toyota västerås

. Hos oss finner du vår Toyota-utbildade kundservice kan du som ny eller befintlig kund komma i kontakt med Bilia alla dygnets timmar! Reservation för tryckfel, prisförändringar samt slutförsäljning. Vi är auktoriserade av våra biltillverkare och samarbetar med alla försäkringsbolag för att utföra bilglasreparationer. Kan ej kombineras med andra avtal eller rabatter. Försiktighetsåtgärder för allas säkerhet Vi på Bilia Toyota tycker att det är viktigt att ta vårt ansvar i rådande situation och hjälpa till att begränsa spridningen av Covid-19. Om så sker kommer överföringen ske i enlighet med gällande lagstiftning och kräver att landet i fråga har en adekvat skyddsnivå eller att det finns annan tillräcklig skyddsåtgärd exempelvis s. Skadebesiktningen görs tillsammans med dig och beräknas ta ca 30-45 min.

Next

Vi säljer nya och begagnade Volvo och Renault

Bilia toyota västerås

Vid bilglasreparation är det viktigt att du anlitar en auktoriserad verkstad som använder rätt metod, rätt delar och rätt lim, eftersom framrutan är en del av bärigheten i hela bilens kaross. Bilia Toyota kan laga alla typer av bilglas oavsett vilken årsmodell bilen har. Garantin gäller tills bilen är 10 år, eller tills den har gått 20. När vi fått svar från försäkringsbolaget beställer vi reservdelar och tillbehör samt planerar in din bil för reparation och lackering. Garantin gäller under förutsättning att underhållsservice har utförts var 1. Vi kontrollerar och fotograferar bilens skador och ger dig en skriftlig offert. När du kommer till din bokade tid, bör du ha med dig skadeanmälan och försäkringsbrev eller annan bekräftelse från ditt försäkringsbolag.

Next

Toyota RAV4 2,5 HSD Active 4WD 197hk

Bilia toyota västerås

Viktigt är också att säkerställa funktionen av den tekniska utrustningen som är placerad i vindrutan. Med Bilia Nu, , kan du som ny eller befintlig kund komma i kontakt med Bilia alla dygnets timmar. Vi erbjuder därför nu paketlösningen Bilia Total tillsammans med utvalda begagnade bilar. Om vi upptäcker fler skador under reparationen kontaktar vi alltid dig. Bilen bör vara tvättad för att vi ska kunna göra en korrekt bedömning av skadan.

Next

Toyota C

Bilia toyota västerås

Av omtanke om din och vår hälsa har vi tagit extra försiktighetsåtgärder för att ditt besök hos oss ska kännas så tryggt som möjligt. Vi står redo att boka service, svara på dina frågor och hjälpa dig som vill komma i kontakt med våra verkstäder. Glasskador Bilia Toyotas professionella bilglasmästare har lång erfarenhet av att laga bilglas. Erbjudandet gäller endast privatpersoner och utvalda bilar. Toyota kvalitetsgaranti - lika tryggt som en ny bil Vi på Toyota tror så mycket på våra bilars kvalitet att du får ett ovanligt bra garantipaket när du köper en begagnad bil hos oss. .

Next

Kontakta oss

Bilia toyota västerås

. . . . .

Next